TESTÁPOLÓ ALAPkollekció

A tenger és az alga

A tenger egy energia koktél és az ásványvíz fő forrása a Földön. 1904-ben René Quinton professzor felfedezte, hogy hihetetlen hasonlóság van a tengervíz és a vérplazma összetétele között.

Amikor a tengervízzel találkozunk, a bőr kivon az egyensúlyi állapothoz szükséges minden ásványi anyagot ozmótikus folyamatok révén.

Az alga a legjobb „mérőműszere” a tenger bőségének, gazdagságának. Tartalmaz minden életet adó elemet, amelyre a testnek szüksége van (nyomelemek, ásványi sók).

Az alga ismert alakformáló, serkentő tulajdonságáról, a szépség- és az élelmiszeriparban ezt használják ki a termékekben.Refreshing Shower Gel / frissítő tusfürdő
Laminaria alga
Finom illatú tusfürdő, mely felfrissíti és tonizálja a bőrt.


Shower Shampoo / sampon testre és hajra
Condrus Crispus extraktum, B5 provitamin
Hajra és testre használható sampon lágy tisztító ágenssel. Aktív életet élők számára ajánlott, tisztítja a bőrt és a haj fényes marad.


Hydramarine Body Mist Spray / tengervíz tartalmú testpermet
Codium alga, tengervíz
A tengervíz tartalmú testpermet tengeri hatóanyagok és tiszta tengervíz kombinációja, melyet permetté alakít és finom illatot ad a bőrnek. A bőrnyugtató permet felélénkít és energiát ad egész napra. A bőrt bársonyos tapintásúvá teszi és frissesség érzését nyújtja.


Hydramarine Shower Gel / tengervíz tartalmú tusfürdő
Codium alga, tengervíz, B5 provitamin
Ötvözi a tengeri hatóanyagok erejét és a tengervíz frissességét, ezáltal energizálja a bőrt.


Massage Soap / masszázs szappan
Lithothamnion alga, Laminaria alga, pálma olaj
Alkalmazza masszázsra, Laminaria alga tartalma ásványi anyagokkal látja el a bőrt és a Lithothamne extraktum hámlasztja a bőrt. A test relaxált és a bőr puha lesz.


Sand Foaming Scrub / habzó testradír
Lithothamnion alga, sárgabarackmag por, papaya extraktum
A testradír megjelenése olyan, mintha homok lenne. Egy energizáló bőrradírozást ad a bőrnek. A vízzel egy finom krémes habot alkot, ez a forma tisztítja a bőrt és megszabadítja a bőrt az elhalt hámsejtektől. A bőr puha sima és finom parfüm illatú lesz.


Professzionális termékek

Az Algotherm kidolgozott testápolási protokolljai karcsúsító, alakformáló, remineralizáló, revitalizáló kezelésekből állnak, a testradírozás az első lépés, eltávolítja az elhalt hámsejteket, a szennyeződéseket, így segíti a kezelések során bevitt hatóanyagok felszívódását.

Marine Body Scrub / tengervíz tartalmú testradír
Laminaria alga, tengeri olaj, Spirulina alga, Lithothamnion alga, mikronizált kaolin
A testradír az első lépés a testápolásban, gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket, így segíti a kezelések során bevitt aktív hatóanyagok optimális felszívódását. Az elszarusodott réteget csökkenti és lággyá, rugalmassá teszi a bőrt.


Sea Salts Body Scrub / hámlasztó só
Oil Bottles with seaweed extracts / testápoló olaj algakivonattal
Tengeri só, tengeri olaj, természetes alga extraktum
A hámlasztó sót a hozzá tartozó olaj segítségével használjuk, így a só szemcsékkel irritáció nélkül radírozhatjuk le a bőrt. A tengeri aktív hatóanyagok, főként az Undaria hidratál és rugalmasságot ad a bőrnek. A durva sók segítenek eltüntetni az elhalt hámsejteket a bőrről. A só radíroz és simává varázsolja a bőrt, a bőr felszíni egyenetlenségeit eltünteti és megtisztítja minden szennyeződéstől. A bőr tiszta lesz és visszakapja a ragyogását.