SZÉPSÉG kollekció

Az olajba ágyazott csillámgyöngyök kellemes puhaságot és szépséget biztosítanak bőrünknek. A csillogó olaj egzotikus illattal és csillámokkal öltözteti a bőrt. Az önbarnító krém természetes barnaságot ad a testfelületnek.


Extrait de Lumière - Glittering dry oil / csillogó száraz olaj
Spirulina extractum, E vitamin, ezüst és arany irizáló pigmentek
Csillogó olaj egzotikus illattal, arany és ezüst csillámokkal öltözteti a bőrt, amikor fény esik rá. A termék tartalmaz E vitamint, tápláló és védő tulajdonságú Spirulina alga extraktumot, a bőr puha és ragyogó lesz. Az egzotikus illatot a jázmin és kókusztej adja, megidézi a nyári esték hangulatát.


Self Tanning Cream / önbarnító krém arcra és testre
Spirulina alga, E vitamin acetát, önbarnító
Ez a folyékony állagú krém természetes ragyogást és aranybarna színt kölcsönöz a bőrnek napozás nélkül. Előkészíti a bőrt az első napozás előtt és hidratálja az epidermiszt. A Spirulina extraktum béta-karotinban gazdag, segíti a bronzos bőr kialakulásának folyamatát és az E vitamin acetát megakadályozza a szabad gyökök képződését. A bőr lágy, selymes tapintású és gyönyörű lesz.


Professzionális kezelések

Holisztikus Spa Barnulás
Az önbarnító kezelés természetes ragyogást és barnaságot kölcsönöz a bőrnek. A test és az arc relaxáló masszázsát egészíti ki az önbarnító krém és a csillogó olaj használata.