SPA kollekció
PROFESSZIONÁLIS FELHASZNÁLÁSRA

Iszap terápia
Az iszap gazdag oldott szulfidokban és nyomelemekben. Termosztatikus, megtartja a hőt, méregtelenít, ásványi anyagokkal lát el, enyhíti az izom és ízületi fájdalmat. A tengeri iszap megkönnyíti, fokozza és élénkíti az anyagcserét, megnyugtatja az idegrendszert, kedvezően befolyásolja a sejtműködést és pozitívan hat szervezetünkre.

Professzionális termékek

Slimming Seaweed Non Foaming Bath / fogyasztó hatású, nem habzó fürdő
Laminaria alga
Egy valódi Thalasso fürdő két formában tartalmaz Laminaria algát, mikronizáltan és glikolos kivonatban. A Laminaria alga jól ismert tonizáló, ásványi anyaggal ellátó és karcsúsító tulajdonságáról. Gazdag nyomelemekben és ásványi sókban, serkenti az anyagcserét.


Seaweed Salts / tengeri algás fürdősó
tengeri só, Laminaria alga
A tengeri algás fürdősó Laminaria algát tartalmaz, valódi tengeri fürdőzés érzését adja. A termék gyorsan feloldódik a vízben és felszabadulnak a nyomelemek és az ásványi sók, így biztosítanak minden alap elemet, melyek szükségesek a „fitness” érzéshez.


Micronized Laminaria Seaweeds / Lamiaria tartalmú kozmetikum
Laminaria alga
A Laminaria alga azonnal felszabadít minden jótékony hatású tengeri aktív hatóanyagot: nyomelemeket, ásványi sókat, jódot és vitaminokat szolgáltat a szervezet számára. Ezek az alapvető elemek szükségesek a revitalizációhoz.
A Laminaria alga stimulálja a felszíni mikro-keringést, segít fokozatosan csökkenteni a zsírszövetet. A karcsúsító tulajdonságon felül táplálja és hidratálja az epidermiszt.


Seawater in Drum / tengervíz
Bretagne partjainál 5-10 méter mélyről nyerik a tengervizet ott ahol a tengerfenék sziklás és a tenger nyugodt. A tengervíz ph értéke 7.7-8.3 közötti, ionok formájában a létező valamennyi ásványt és nyomelemet tartalmazza: magnézium, kalcium, kálium, bór, kén, jód, cink, réz, lítium. A tengervíz összehúzó, tonizáló hatású és ásványi anyagokkal lát el.


Mud from Bay of St Michael's Mount / ásványi anyagokkal telített iszap
nyomelemek, oldott szulfidok
Saint Michael's Mount öbölben lerakódott üledék, az Európában legmagasabb dagály hatására, nagy finomságú iszappá állt össze, mely gazdag kénben és nyomelemekben. Ez a természetes iszap biztosít a szervezetnek minden olyan ásványi elemet, mely a közérzet javítását szolgálja. Felhasználása széles területű: puhává teszi a bőrt, relaxálja az izmokat, revitalizálja a szervezetet és enyhíti a fájdalmat.


Self heating Wrap / önmelegítő pakolás testre
Laminaria alga por, tengeri iszap
A termék ötvözi a hagyományos testpakolás és egy önmelegítő professzionális pakolás együttes előnyeit. A meleg pakolást helyileg alkalmazzuk, méregteleníti a problémás területeket (helyi zsírlerakódás). Laminaira alga tartalmazza a tenger minden jótékony hatóanyagát: ásványi sókat, nyomelemeket (jód). Aktiválja a felületi mikrokeringést és ezáltal fokozatosan méregteleníti a zsírlerakódásnál lévő bőrt.