NAPOZÓ kollekció

Összetevőiknek köszönhetően táplálják, védik a bőrt a káros sugaraktól, megakadályozzák a szabadgyök képződését. Hámregeneráló és nyugtató hatású, bőrápoló vitamint tartalmaznak. Növényi olajtartalmuk a bőrt természetes olajokkal teszi puhává, bársonyossá. Könnyen felszívódó, sejtvédő hatásúak.

A Phycocoral egy vörös alga, amely természetes védőrendszert fejleszt ki: véd a nap káros sugarai ellen. A védőrendszer minden jótékony hatását ötvözik az Algotherm napozó termékei. A Phycocoral megelőzi az égő érzés kialakulását, a kivörösödést és védi a sejteket a korai öregedéstől.



Sun Care Cream SPF 15 / napvédő krém (15-ös faktor)
Phycocoral alga, bőrápoló, E vitamin, szezámolaj, napraforgómag-olaj
Ez a krém ragyogó barnulást eredményez speciálisan az arcbőr számára. Természetesen barnít, miközben megtartja bőr hidratáltságát.


Sun Care Extra Protection Cream SPF 30 / napvédő krém érzékeny bőrre (30-as faktor)
Phycocoral alga, bőrápoló, növényi alapú gyógyító összetevő
Speciálisan a szenzitív bőr védelmére fejlesztették ki, ideális védelmet nyújt a bőrnek a napozás alatt, gyerekeknek is biztonságos. A napsugarakat szűri az ásványi anyagokban gazdag termék.


Sun Care Milk SPF 8 / naptej (8-as faktor)
Phycocoral alga, bőrápoló, E vitamin acetát
Lágy textúrájú, védő tulajdonságú naptej könnyen felszívódik és segít a napbarnított bőr kialakulásában. Használata ideális vízi sportokhoz.


Suntan Oil Body and Hair SPF 4 / napolaj napbarnított bőrre (4-es faktor)
Spirulina alga, bőrtápláló, E vitamin acetát, szezámolaj
Speciális bőrápoló matt vagy barna bőrre. Ez a száraz olaj kellemes tapintásúvá teszi a bőrt és segít intenzívebbé tenni a napbarnított bőr színét, miközben védi a bőrt a napozás alatt. Használható hajra fújva is, az nem lesz zsíros tapintású.


After Sun Gel / napozás utáni gél
Chondrus Crispus alga, allantion, Aloe Vera, nyugtató hatóanyag
Hidratáló, nyugtató hatású, segít megtartani hosszan a barnaságot. A napozás utáni gél nem olajos, azonnal felszívódik és egy kellemes, hűsítő érzést biztosít. Nyugtató hatású a felmelegedett, irritált bőrnek. Hidratálja a bőrt, fenntartja a bőr rugalmasságát, hosszan tartó barnaságát.


Self Tanning Cream / önbarnító krém arcra és testre
Spirulina alga, E vitamin acetát, önbarnító
Ez a folyékony állagú krém természetes ragyogást és aranybarna színt kölcsönöz a bőrnek napozás nélkül. Előkészíti a bőrt az első napozás előtt és hidratálja az epidermiszt. A Spirulina extraktum béta-karotinban gazdag, segíti a bronzos bőr kialakulásának folyamatát és az E vitamin acetát megakadályozza a szabad gyökök képződését. A bőr lágy, selymes tapintású és gyönyörű lesz.