karcsÚsító kollekció
PROFESSZIONÁLIS FELHASZNÁLÁSRA

Az Algotherm sokféle karcsúsító kezelése számos problémára ad megoldást, a vendégek különböző morfológiai felépítésűek, testre szabott programokkal érhetők el a vágyott eredmények: makacs zsírpárnák, lógó, laza bőr sokaknak okoznak problémát.
Személyre szabott programokkal és tengeri hatóanyagokban gazdag termékekkel segítik a test ozmótikus folyamatait.

Professzionális termékek

Anti Ageing Cream Gel for Body / karcsúsító öregedést késleltető krémzselé
Asparagopsis armata alga, napraforgómag-olaj, növényi protein, narancs extraktum
Friss illatú, tavaszi, üde zöld színű karcsúsító gél, könnyen felszívódik, tengeri és növényi hatóanyagokat tartalmaz, ezek hatásai egymást erősítve alakítja a testkontúrt. A karcsúsító, öregedést megelőző és hidratáló tulajdonságának köszönhetően újra struktúrálja, rugalmassá teszi a bőrt, mely hidratált és bársonyos tapintásúvá válik:
Karcsúsítás - elősegíti a zsírsavak drenázsát és csökkenti a pangást a testben.
Öregedés megelőzés - feszesíti és simítja a testkontúrt, csökkenti a narancsbőrt és újra struktúrálja az epidermiszt.
Hidratálás - rugalmassá teszi a bőrt.


Algogel Slimming Wrap / karcsúsító pakolás
Laminaria extraktum, borostyán, Chondrus Crispus, koffein
A pakolás két karcsúsító tulajdonságú hatóanyagot ötvöz: Laminaria algát kombinál borostyánnal és koffeinnel, melyek együttesen hatnak a cellulit elleni harcban.
A Laminaria alga és a borostyán stimulálja a felszíni mikrokeringést és segít fokozatosan eltüntetni a megtartott folyadékot és a zsírlerakódásokat. Ehhez hozzáadódik a koffein közismert karcsúsító hatása. A pakolás puhává teszi a bőrt, a nyomelemek és az ásványi anyagok segítenek a bőr egyensúlyának fenntartásában.


Phytoplus Slimming Body Wrap / karcsúsító testpakolás
Laminaria és Fucus extraktum, illóolajok, borostyán, koffein
A pakolás növényi aromás karcsúsító komplex, barna algák (Laminaria és Fucus), koffein és borostyán kombinációja. A pakolás igazán hatékony cellulit kezelő termék. A hatóanyagok méregtelenítenek, segítenek eltüntetni a zsírlerakódásokat. A Laminaria alga nem csupán karcsúsító hatású, hanem táplálja és hidratálja az epidermiszt.


Slenderizing Catalyst / karcsúsító katalizátor
Laminaria alga, Fucus alga
Előkészíti a bőrt a karcsúsító kezelésre. A katalizátor koncentrátum Laminaria és Fucus alga extraktum tartalma magas, kiválóan előkészíti a bőrt a további kezelésekre. A masszázs és a karcsúsító katalizátor együtt segít aktivizálni a mikrokeringést és segít a pórusok megnyitásában, hogy könnyen és hatékonyan befogadják a termékeket és a kezeléseket. A bőr előkészített a speciális kezelésekre, ez az állapot elősegíti a kezelések jótékony hatásának befogadását, hogy minél jobb eredményeket érhessünk el.


Cryo-conturing Lotion / hűtendő alakformáló oldat
Fucus alga, vadgesztenye, menthol
A lotion algát (Fucus) és növényi extraktumokat (vadgesztenye, mentol) tartalmaz, malyeknek közismert az érszűkítő és a pangást csökkentő tulajdonsága, így segít feszesíteni a problémás területeket és nyugtatja a fáradt lábakat. A formula lehetővé teszi az időben kontrollált hűtő hatást.