karcsÚsító kollekció

Az Algotherm elkötelezte magát arra, hogy tapasztalatait és tudását az alakformálás szolgálatába állítsa. Az Algotherm felvonultatja a nélkülözhetetlen elemeket az alakformáló kezelések számára, melyre garanciát nyújt: az alga extraktumok szigorú kiválogatása, a hatóanyagok hatékony kombinációja, a kidolgozott protokollok alkalmazása, a személyre szabott programok és a speciális termékek.

Fontos különbséget tenni két fogalom között: súlyvesztés és az alakformálás. A súlycsökkenés nem feltétlenül jár a zsír és a cellulit csökkenésével, ezek az alakformálás céljai. Sportolással és diétával érhető el a testzsír csökkenése, a professzionális kezelések és termékek hatására pedig a bőr megjelenése javul, megelőzhető a narancsbőr kialakulása.

Tekintettel az alakformálásra, a súlyfeleslegre, a narancs bőrre és a fáradt lábakra minden probléma külön kezelést igényel. Az Algotherm progjamjait, a diétát és a sportolást adaptálni kell a szükségleteknek és a lehetőségeknek megfelelően. Az Algotherm a „személyre szabás” alapelvét alkalmazza, ezáltal érhetők el a hatékony és tartós eredmények.

Az Algotherm négy különböző gyakori célt határoz meg:

  • Csökkenteni a teltséget, a kövérséget - azoknak ajánljuk, akik túlsúlyosak, hajlamosak a hízásra.
  • Megszüntetni, megelőzni a narancs bőr kialakulását azoknak ajánljuk, akiknek nincsenek súlyproblémái, szeretnék megelőzni a narancsbőrt, mely gyakran jelenik meg pubertás korban, terhesség alatt.
  • Könnyíteni a fáradt lábakat azoknak, akiknek a lába gyakran megdagad, fáradt.
  • Csillapítani a menopauza okozta komplikációkat az öregedést megelőző program részeként, a problémás területekre koncentrálva.


Thermo Active Contouring Gel / alakformáló termo-aktív gél
Laminaria alga, Fucus alga, borostyán, F vitamin, fűtő ágens, tengeri édeskömény
A gél fűtő hatású, hatékony a narancsbőrös területeken. A tengeri hatóanyagok magas koncentrációjának köszönhetően (gazdag jódban, aminosavakban és mikroelemekben) szerepet játszik a zsírok eltüntetésében, csökkenti a pangást és drenázst végez a szövetekben. A fűtő ágens tengeri édesköményt és borostyánt kombinál, melyek együtt hatnak és biztosítják bőr keringését, stimulálják és tonizálják a az epidermiszt.


Contouring Target Zone Roll-on / alakformáló roll on
Laminaria alga, Fucus alga, borostyán, F vitamin, fűtő ágens, tengeri édeskömény
A termék golyós aplikátorral rendelkezik, különösen hatékony a makacs cellulitos területeken. A tengeri és növényi hatóanyagok csökkentik a pangást és serkentőleg hatnak, együttes hatásuk csökkenti a zsírlerakódást és a narancs bőr kialakulását.
A termék kettős hatású a problémás részeken: a fűtő ágens megemeli a bőr felszínének hőmérsékletét és aktivizálja a mikrokeringést, mely elősegíti a jódban és nyomelemekben gazdag tengeri hatóanyagok felszívódását; a növényi extraktumokat Fucus algával kombinálja és beindítja a zsírok felszámolásának folyamatát.


Contouring Citrus Pulp / alakformáló citruspép
Fucus alga, koffein, Hibiscus extraktum, szilikon, citrus olajok, E vitamin
A terméket általános testápolási programhoz ajánljuk. Aktív és megelőző tulajdonság ideális napi testápoló termékké teszi. A könnyű textúra lehetővé teszi, hogy gyorsan felszívódjon. A citrus illóolajok stimulálják az érzékeket és a termék használatát igazán kellemessé teszik.
Az Algo-koffein komplex 11% (az egyedi koncentrátum Fucus, koffein, hibiszkusz és a szilikon előanyag tartalmú) hatását két lépésben fejti ki: stimulálja a zsírok lebontást és eltüntetését, valamint segít megakadályozni az új zsírréteg visszaépülését.


Exfoliating Soap (karcsúsító programhoz) / hámlasztó szappan
Chondrus Crispus alga
A hámlasztó szappan olyan, mint egy valódi masszázskesztyű mely eltünteti a bőrön található szennyeződéseket és elősegíti a sejtek regenerációját. Az epidermisz újra lélegzik, a bőr tonizált és feszes lesz.
Fontos lépés az elhalt hámsejtek eltávolítsa, mert előkészíti a bőrt a karcsúsító koncentrátumok befogadására. A szappan hámlasztó tengeri ágenst tartalmaz, lágyan masszírozza a bőrt. Algában gazdag, biztosítja az ásványi anyagokat a bőrnek és tonizál. A tengeri aktív hatóanyagok szükségesek a bőr egyensúlyának fenntartására.