Hidratáló és remineralizáló KOLLEKCIÓ

A testápolók Laminaria algát tartalmaznak, mely rendkívül gazdag ásványi sókban, nyomelemekben, vitaminokban, aminosavakban. Magas nyomelem-és ásványi só tartalmának köszönhetően ásványi anyagokkal látja el a és puhává varázsolja a bőrt.


Moisturizing Body Milk / hidratáló testápoló
Laminaria alga, Aloe Vera, E vitamin acetát
Az Aloe Vera és a glicerin hidratáló és lágyító hatásának köszönhetően, a testápoló hidratálja az epidermiszt és selymes tapintásúvá teszi a bőrt. Az algák ásványi anyagokkal látnak el.


Nourishing Body Oil / bőrtápláló olaj
Laminaria alga, tengeri halolaj, azulén, E vitamin, Limanthes alba olaj
Az olaj extraktumok (Limnanthes Alba, Laminaria alga) és az azulén segítségével az olaj finom parfümmel fedi be a bőrt és puha, selymes tapintásúvá teszi. Biztosítja a nyomelemeket az epidermisznek és egy védőréteget hoz létre, mely lassítja a bőr dehidratációját.


Perfecting Hand Cream / kézápoló krém
Melaclaer komplax, Chlorella extraktum, E vitamin, gyümölcssavak
A krém szinte elolvad a kézen, lágy és selymes tapintásúvá válik a bőr. A krém folyékony és krémes, fehér színű, finom parfüm illatú. Gazdag hidratáló ágensben és a melanin szintézisére hat, felügyeli a pigment foltok megjelenését. Védi és hidratálja a kezeket, ragyogóvá, fiatallá, puha tapintásúvá válik kéz.


Professzionális kezelések

Revitalizáló kezelés
Méregtelenítő hatású és ásványi anyagokkal látja el a testet.


Relaxáló masszázs
Az ásványi sókban és nyomelemekben gazdag tengeri hatóanyagok segítenek a testnek harcolni a fáradtság és stressz ellen.


Remineralizáló kezelés
Az ásványi sókban és nyomelemekben gazdag tengeri hatóanyagok biztosítanak minden szükséges vitamint és proteint, melyek szükségesek a test egyensúlyának megteremtéséhez.


SPA „Manicure” kezelés
A kezelés megfiatalítja a kezet esszenciális olajok, hámlasztó termékek és speciális kézmasszázs által.


Professzionális termékek

Glycolic Extract of Laminaria / Laminaria alga tartalmú testápoló
Laminaria extraktum, jód, kalcium, magnézium, foszfor
Előkészíti a bőrt az ásványi anyagokkal ellátó kezelésre. Laminaria extraktum ásványi sókban és nyomelemekben gazdag tökéletes vivőanyag a tengeri ionok felszívódását segíti a bőrön keresztül és segít az aktív hatóanyagok asszimilációjában a speciális kezelések során.
Masszázzsal kombinálva - a természetes lágyító tulajdonságú Laminaria glikolos kivonta serkenti a felületi mikrokeringést és finoman kitágítja a pórusokat, előkészíti a bőrt, hogy a következő kezelések jótékony hatásait befogadja.


Massage Cream / masszázskrém
Laminaria alga, illóolajok (citrom, rozmaring, levendula, menta, kakukkfű)
Ez az olajbázisú masszázskrém az illóolajok és a Laminaria alga hatásait ötvözi. Megóvja a bőrt a kiszáradástól és revitalizál a nyomelemeknek és az ásványi sóknak köszönhetően.