FESZESÍTŐ, ALAKFORMÁLÓ kollekció
PROFESSZIONÁLIS FELHASZNÁLÁSRA

Professzionális termékek

Bust Firming Wrap / mellfeszesítő testpakolás
Lithothamnum, Spirulina és Laminaria alga, borostyán extraktum, talkum, élesztő, zsurló
A Laminaria, Lithothamnion és Spirulina algák nyomelem, ásványi sókat és protein tartalmát ötvözi a pakolás zsurlóval, szilikon összetevőkkel, borostyánnal és élesztővel, melyek feszesítő és tonizáló tulajdonságai segítik a bőr elaszticitását és feszesítik a bőr szövetét.


Essential Slenderizing Complex / karcsúsító illóolaj komplex
narancs, grapefruit, citrus-olaj
Ez az illóolaj komplex narancs, mandarin és grapefruit illóolajokat kombinál, melyek segítenek karcsúsítani és méregteleníteni a testet. Könnyen felszívódik és gazdag jótékony hatású hatóanyagokban. Az illóolajokat kombináljuk fürdővel és pakolásokkal, így azonnali és tartós karcsúsító és méregtelenítő hatású.


Essential Draining complex / drenázs hatású illóolaj komplex
ciprus, citrom, geranium illóolaj
Ez a komplex ciprus, citrom és Geranium illóolajat kombinál, mely serkenti a felgyülemlett folyadék eltávolítását a testből. Könnyen felszívódik és gazdag jótékony hatású hatóanyagokban. Az illóolajokat kombináljuk fürdővel és pakolásokkal, így azonnali és tartós karcsúsító és drenázs hatású.


Essential Toning Complex / tonizáló illóolaj komplex
eukaliptusz, rozmaring, menta illóolaj
Ez az illóolaj komplex eukaliptusz, rozmaring és menta illóolajokat kombinál, melyek segítenek stimulálni és tonizálni a testet. Könnyen felszívódik és gazdag jótékony hatású összetevőkben. Az illóolajokat kombináljuk fürdővel és pakolásokkal, így azonnali és tartós tonizáló hatású.


Essential Relaxing Complex / relaxáló illóolaj komplex
levendula, Bergamot levél, majoranna illóolaj
Ez a komplex egy nyugtató hatású illóolaj keverék, mely segít a test ellazításában és egy általános egészséges, jóérzést ad a testnek. Könnyen felszívódik és gazdag jótékony hatóanyagokban. Az illóolajokat kombináljuk fürdővel és testpakolással, így azonnali és tartós nyugtató és ellazító érzést érhetünk el.


Firming Activator / feszességet fokozó készítmény
Spirulina alga, tengervíz
A Spirulina algában és tengervízben gazdag aktivátort és Algogel Slimming Body Wrap-ot kombináljuk a feszesítő és tonizáló hatás elérése érdekében.


Slenderizing Activator / karcsúsítást fokozó készítmény
Spirulina alga, tengervíz
A termék Laminaria algában és tengervízben gazdag karcsúsító aktivátort és Algogel Slimming Body Wrap-ot kombináljuk a karcsúsító hatás fokozásához.


Remineralizing Activator / ásványi anyagcserét fokozó készítmény
Spirulina alga, tengervíz
Tengeri extraktumokban gazdag aktivatort Remineralizing liquid body wrap-pal kombináljuk, hatása a kezelés során ásványi anyagokkal lát el, revitalizál és energizál.Professzionális kezelések

Feszesítő kezelés
Speciális masszázst alkalmazunk a problémás területeken, majd feltesszük a cellulit kezelésére szolgáló pakolást melyet illóolajjal vagy speciális aktivátorral készítünk el a cellulit típusának megfelelően.


Feszesítő és alakformáló kezelés
Ezen eljárásnál különböző pakolásokat ötvöz a kezelendő területekre célirányosan. Hűsítő természeténél fogva ez a kezelés alkalmazható azon vendégeknél is, akiknél a meleg pakolás nem ajánlott.