FESZESÍTŐ, ALAKFORMÁLÓ kollekció

A feszesítő termékcsalád legfőképp a bőr tónus vesztésének megelőzését szolgálja. Hatékony kombinációját tartalmazza azoknak a tengeri és növényi anyagoknak, amely a kötőszövet erősítését, feszesítését szolgálja.
A tenger alkotó elemei hatékonyan segítik a bőr ásványi anyagokkal való újrafeltöltését.


Firming and Slimming Gel / feszesítő és fogyasztó gél
alga-szilikon, vadgesztenye, koffein, aminosavak, Spirulina alga, feszesítő komplex
Könnyű, nem zsíros gél, aktív hatóanyagokban gazdag, mely a karcsúsításban és a feszesítésben segít. Folyékony textúrája lehetővé teszi a könnyű felszívódást masszázs nélkül is.


Firming Oil / feszesítő olaj
Spirulina extraktum, E vitamin, tengeri olaj, szilicium
A feszesítő olaj legfőképpen a bőr tónus vesztésének megelőzését szolgálja. Spirulina algában gazdag, regenerál, tápláló és feszesítő tulajdonságú, az olaj biztosítja az epidermisz tonizálását és feszesítését. Segít megelőzni a laza bőr kialakulását és a a bőr tónus vesztését, azáltal, hogy erősíti a kötőszövetet.


Firming Body Cream / feszesítő krém
Laminaria alga, szója protein, E vitamin
A feszesítő krém segít megvédeni a bőrt a narancsbőr hatástól, megelőzi a laza bőr kialakulását és a bőr tónus vesztését. Nyomelemekben és vitaminokban gazdag, puhává teszi a bőrt miközben ellátja minden elemmel, mely a bőr egyensúlyának megtartásához szükséges.


Bust Toning Concentrate / mellfeszesítő krém
Spirulina extraktum, lifting komplex
A krém proteinekben és amino-savakban gazdag, optimális tápláló és feszesítő hatású.
Ezt a professzionális formulát a mell megereszkedésének első jeleire javasolt használni: a Liftiline® komplex azonnali lifting hatással van a bőrre és Spirulina proteinek feszesítik a melleket hosszú időn át.