Fáradt lábak kollekció

A fáradt láb érzése a felületi vénák fájdalmas feszülését jelenti, melyet gyakran a hosszas állás, a hőség vagy a fáradtság idéz elő.
A menthol, a vadgesztenye, a varázsmogyoró, a borostyán és a rozmaring elvezetik a vértolulást, pangást csökkentő és rendkívül frissítő hatásúak. Azonnal megszüntetnek minden fájdalomérzetet, és könnyed, kellemes érzést biztosítanak. Az algákkal együtt aktivizálják a keringést és frissességet hoznak a lábaknak.


Refreshing Gel for Tired Legs / lábfrissítő gél
Fucus alga, varázsmogyoró, vadgesztenye, Ginkgo Biloba, rozmaring illóolaj, menthol
A lábfrissítő gél azonnal könnyít a fáradt, elnehezült lábakon. Tengeri növényi extraktumokban gazdag, együttes hatásuk serkenti a felületi mikrokeringést, tonizáló hatású. A hosszan tartó frissesség érzés a lábnak hosszú órákra nyújt könnyed érzést. Glicerinben gazdag, így nem szárítja a bőrt.


Professzionális termékek

Cryogenic Seaweed Lotion / mélyhűtött oldat lábra
Laminaria alga, borostyán, vadgesztenye, varázsmogyoró, Aloe Vera, mentol, kámfor
Laminaria alga és növényi extraktum (borostyán, vadgesztenye, csodamogyoró és ciprus) tartalmú ismert érszűkítő és pangáscsökkentő tulajdonságáról, melyek segítenek könnyíteni és nyugtatni a fáradt lábakat. Tartalmaz Aloe Verat, mely a bőrt puhítja.


Algofraicheur Refreshing Wrap / pakolás fáradt lábra
Lithothamniom, Fucus, Laminaria, kaolin, borostyán, vadgesztenye, menta, kámfor
A pakolás kombinálja a Laminaria, a Fucus és a Lithothamnion alga erényeit, gazdag nyomelemekben és ásványi sókban, melyek stimulálják a felszíni mikro-keringést és könnyítenek a fáradt lábakon. Kellemes érzetet és tartós frissesség érzését hozza a pakolás a testnek.


Professzionális kezelések

A fáradt lábak kezelése
A drenázs masszázst követően pakolás kerül a vendégre. Az intenzív hűsítő hatás stimulálja a vérkeringést és enyhíti a láb ólmos érzetét.