Ásványi anyagokkal ellátó kollekció
PROFESSZIONÁLIS FELHASZNÁLÁSRA

Professzionális termékek

Phytoplus Relaxing Body Wrap / ellazító testpakolás
Laminaria és Lithothamnion alga, tengeri iszap, illóolaj komplex
A Laminaria alga, a Lithothamnion alga és a tengeri iszap gazdag nyomelemekben és ásványi sókban, melyek alapvetően szükségesek a sejtek működéséhez. A Phytoplus Relaxing Body Wrap ásványi anyagcserét fokozó kezelésekhez alkalmazható, mely elősegíti a relaxációt és harcol a stressz ellem. Segít a testnek ellenállóvá válni a fáradtság ellen.


Remineralizing Body Wrap / ásványi anyagokkal ellátó testpakolás
Laminaria és Lithothamnion, zsurló
Remineralizing Body Wrap kombinálja a tonizáló tulajdonságú Laminaria algát, az ásványi sókban gazdag Lithothamnion algát és zsurlót, ami az algák hatását erősíti, azáltal, hogy felgyorsítja a sejt anyagcserét. Ezen felül az ásványi sók és nyomelemek, az alga proteint és vitaminokat szolgáltatnak, mely szükséges a bőr egyensúlyának fenntartásához és a szervezet fittségéhez. Teljes kezelést ad, mely tonizálja és revitalizálja a testet.


Remineralizing Liquid Body Wrap / ásványi anyagokkal ellátó folyékony testpakolás
Laminaria alga, Fucus extraktum, borostyán extraktum
Alga extraktumban gazdag (Laminaria and Fucus), a termék gyorsítja a bőr ásványianyag-cseréjét és elősegíti a verejtékezést, és így ösztönzi a súlyvesztést. A Laminaria alga és a borostyán stimulálja a felszíni mikro-keringést és segít csökkenteni a vízmegtartást.


Revitalizing Body Wrap / élénkítő testpakolás
Lithothamnion, Fucus, Laminaria, kaolin
A tengeri iszap a tenger vizéből ásványi anyagokat nyel el. A gyógyító iszap megkönnyíti, fokozza és élénkíti az anyagcserét, megnyugtatja az idegrendszert, kedvezően befolyásolja a sejtműködést és pozitívan hat szervezetünkre. Méregtelenítő hatású. Legfőbb hatóanyagai az ásványi sók. Az iszappakolás méregteleníti a szervezetet azáltal, hogy elnyeli a méreganyagokat. Jótékony hatású relaxációt hoz a testnek. Kiváló fitness kezelésekhez, izom összehúzódások, görcsök oldásában és izületi fájdalmak enyhítésében játszik szerepet. Ideális aktív életet élő vendégeknek.


Professzionális kezelések

Relaxáló kezelés:
Speciális ellazító masszázst alkalmazunk az egész testen, majd feltesszük a relaxálást szolgáló pakolást, melyet illóolajjal készítünk el.


Ásványi anyagokkal ellátó kezelés:
Teljes kezelést nyújt, revitalizálja az egész testet. A különböző algákban gazdag pakolás ásványi anyagokkal látja el a szervezetet, melyet a zsurló és az illóolajok hatása és masszázs egészítenek ki.