A tenger…az Élet bölcsője

A kezdetek kezdetén a tenger teremtményei voltunk. Ma folyamatosan arra törekszünk, hogy visszatérjünk a tenger-elemeihez, a föli élet forrásához.
A tenger a legnagyobb gazdagsággal rendelkező forrás mind testünk, mind lelkünk számára. Tartalmazza az élethez és egészséghez szükséges nyomelemeket, ásványi anyagokat, cukrokat.
Mint maga az élet, a Phytomer is a tenger szülötte. Energia, egyensúly és egészség forrása. A Phytomer már a kezdeteknél megalkotta egyedi, szépségközpontú koncepcióját, melynek során figyelembe vette a különböző egyéni igényeket a természet és víz harmóniája alapján.

A következőkben mindent megtudhat értékeiről, módszereiről és a Phytomer kutatások eredményeiről. Ugyancsak felfedezheti az élet, egészség és szépség iránt érzett határtalan szenvedélyét.

Üdvözöljük a Phytomer világában!

Phytomer, a természetes tengeri kezelések szakértője

A Phytomer megszületése óta futurista koncepciót testesít meg. A cég 1971-ben Saint-Malonban alakult. A tengeri növényeket a szépség szolgálatába állító Phytomer mára nemzetközi, innovatív, dinamikusan fejlődő céggé vált.
Antoine Gédouin az elnöke, a jövő cégének, mely 250 munkatárssal, 20fős kutatólaboratóriummal, 5 leányvállalattal, és több mint 8500 képviselettel rendelkezik a világ minden táján.
33 éves tengeri kozmetikai tapasztalattal a háta mögött a Phytomer kimagasló technológiával kifejlesztett termékekkel, a presztízs spa-kban a tengeri kezelések kétségtelen szakértője.
Vendégeinknek természetes alapanyagú termékeket használó, biztonságos és egészséges, a tenger értékeit magába foglaló kezeléseket ajánlunk.

A Phytomer volt az első márka a világon, mely a tenger értékeit felhasználta a modern szépségiparban.

A PHYTOMER NEM DOLGOZZA ÁT A TERMÉSZET TÖKÉLETES MUNKÁJÁT, HANEM ALKALMAZZA!

 

Phytomer arckezelések

Gyönyörű és sugárzó, csodálatosan egészséges bőr…
A Phytomer 100%-os tengeri kezeléseivel ez már nem csupán álom. Engedje, hogy elcsábítsa kezeléseink hatékonysága és egyedisége.
Bőre szükségleteinek vagy az Ön személyes kívánalmainak megfelelően a Phytomer szépségtanácsadó a legtökéletesebb kezeléseket ajánlja.

Minden reflexotermál módszeren alapuló kezelés hátmasszázzsal és speciális iszappakolással kezdődik, melynek során a stressz és feszültség utolsó nyomai is eltűnnek. Ezután a masszázsmozdulatokat és tengeri összetevőket gondosan társítva szépségtanácsadója végigvezeti a természetes szépséghez vezető úton.


Express Beauty Treatment
(Facial Exfoliating Treatment) Tisztító kezelés – 45 perc

A mély tisztítás és radírozás után arcára bőrtípusának megfelelően krémmaszk kerül, mely kiegyensúlyozó tulajdonságokkal rendelkezik. A legfontosabb tengeri összetevők egyedülálló koncentrációja bőrének azonnali ragyogást kölcsönöz.


Hydra-Intensive Treatment
Intenzív hidratáló kezelés – 1 óra 15 perc

A hidratálás a szépség garanciája. Intenzív kezelés, mely rendkívül hatékony hidratáló összetevőkből álló maszkon alapul, lazító arcmasszázzsal kombinálva. Bőre hidratálttá, puhává és vitalitástól ragyogóvá válik.


Ogénage treatment
Ránctalanító, feszesítő kezelés érett bőrre – 1 óra 30 perc

A tengeri forrásvíz szabadgyök ellenes hatásait kiaknázva a kezelés komfortérzetet és feszességet biztosít az érett bőrnek. Lazító arcmasszázs készíti fel a bőrt a rugalmas maszk használatára. Tonizál, lifting hatással rendelkezik, regenerál és segít abban, hogy a felhám eredményesen vehesse fel a harcot az idő előtti öregedéssel.


Eye Contour Treatment
Szemkörnyék kezelés – 30 perc

Az arc legérzékenyebb területére a Phytomer olyan innovatív szemmaszkot használ, mely gyengéden eloszlatja a tengeri összetevőket anélkül, hogy irritálnák az érzékeny szemkörnyéki bőrt. A friss és nyugtató kezelés kitűnő fáradságűző, megfiatalítja a vonásokat és visszaadja a szem csillogását. Kiválóan kiegészít más kezeléseket.


Rebalancing Purifying Treatment
Tisztító kezelés zsíros, kombinált bőrre – 1 óra 20 perc

Az önmelegítő maszk méregtelenít és visszaállítja a bőr egyensúlyát, míg a tisztító krémmaszk megakadályozza az arc kifényesedését, azonnal orvosolva a bőrproblémákat. Arcszíne visszanyeri egészséges ragyogását.


Accept Anti-Blemish Treatment
Kezelés problémás bőrre – 1 óra

Kezelés, mely gyengéden bánik az érzékeny, törékeny bőrrel és a kellemes puhaság érzetét kelti. A Phytomer nyugtató maszk természetben megtalálható tiszta aktív hatóanyagokban gazdag és tökéletes harmóniában áll a bőrrel. Nyugtatja a felhámot és eltünteti a bőrhibákat.


Whitéclat Skin-Brightening Treatment
(Whitening Treatment)
Fehérítő kezelés – 1 óra

Olyan fontos aktív összetevőkben gazdag kezelés, mely világosítja a bőrt. A kezelés intenzív, természetes pigment-csökkentő hámlasztással kezdődik. Majd egy speciális krém használatával csökkenthető a pigmentáció mértéke, akár hosszú távon is. A kezelés során a vendég választhat a teljes arc, vagy csak egy adott bőrterület kezelése között.


Phytomer testkezelések

A tenger frissessége testének csodás közérzetet, feszességet és szépséget biztosít. A Phytomer testkezeléseinek fantasztikus választéka felülmúlja elvárásait.

Testünk sokban függ lelki állapotunktóI, a Phytomer minden egyes kezelést relaxáló testradírozással kezd. Ezzel nemcsak a szennyeződéseket távolítjuk el, hanem biztosít juk a vendég teljes ellazulását. Testünk így a tengeri kozmetikai kezelés minden előnyét élvezheti.

Szervezete visszanreri egyensúlyát, szépsége kiteljesedik.


Express Body Beauty Treatment
Expressz testkezelés – 35 perc


Testét alaposan megtisztítja és oxigénnel frissíti a tengeri testradír, bőre pedig fénylővé és puhává válik. A relaxáló hidratáló masszázst is magába foglaló kezelés testét vitalitástól ragyogóvá varázsolja.


Aspara Relaxing Treatment (Bodyrelax Treatment)
Relaxáló testkezelés - 45 perc

Vesse bele magát a Phytomer masszázs élvezeteibe! Teste relaxációs zónáit szépítő krém és nyugtató szérum kifmomult keverékévei kényeztetjük. A feszültség teljesen megszűnik és csak a jó közérzet marad utána.


Balneotherapy Treatment
Fogyasztó-karcsúsító, revitaliztíló fürdőterápiás kezelések - 1 óra

A hidromasszázs fürdő csodálatos élvezet forrása, a hatékonyságot az élvezettel párosít ja. A tengeri fürdőterápiás kezelések az élénkítő hidromasszázs jótékony hatását aktív hatóanyagokkal kombinálják. Válasszon a fogyasztó-karcsúsító, vagy revitalizáló kezelések között.


Body Wrap Treatment
Méregtelenítő, karcsúsító, revitaliztíló,feszesítő
testtekercselő kezelés - 1 óra

Testét algába, vagy a tenger aktív hatóanyagaiban gazdag zselébe tekerik, majd melegítő takaróba csavarják, hogy aktiválják az összetevőket. Szeretne karcsúbb alakot, vagy feszesebb bőrt? Esetleg vissza akarja nyerni energiáját? Itt megtalá1hatja az Önnek megfelelő testkezelést
.


Leg Treatment Comforting (Cryo-Tonic Treatment)
Fáradt láb kezelésére - 1 óra

Amennyiben lábainak különleges kezelésre van szüksége, a Palmaria Palmata kivonattal dúsított hűsítő zselé megnyugtatja lábait és azonnal enyhíti a fáradtságot. A könnyedség csodálatos érzése elkíséri egész nap.


Cellulo-Actif Treatment (Anti-Cellulite Treatment)
Narancsbőr elleni kezelés - 1 óra

Méregtelenítő iszap és hűvös, kiválasztást serkentő olaj meglepő kombinációjával a kezelés nagyon hatékony a helyi zsírlerakódások elmntetésében. Bőre láthatóan szebbé, feszesebbé és simábbá válik.


Mass' Actif Contouring Treatment
(Active Contouring Treatment)
Karcsúsító, relaxáló, narancsbőr elleni kezelés - 1 óra 15 perc

A makacs zsírlerakódásokkal sikeresen veszi fel a versenyt ez a különleges karcsúsító kezelés, amely eredménye a tökéletes test. Adja át magát a gyengéd kényeztetésnek, melynek folyamán a karcsúsító testápolót speciális narancsbőr ellenes technikával masszírozzák a bőrbe, ösztönözve a nyirokkeringését. A kezelés végén könnyű hintőporral szórják be a bőrt, melytől puhává és selymessé válik.


Phytomer "Spa Prestige" kezelések

Kizárólag a legszínvonalasabb spa-kban elérhető, az osztályon felüli kezelések túlszárnyalják a szépségről és jó közérzetről alkotott legmerészebb elképzeléseit is. Szépségtanácsadója mindent megtesz azért, hogy a spa-ban töltött pillanatok teljes ellazulást és önfeledt pihenést biztosítsanak


Spa Prestige Moisturizing Treatment
Spa Prestige hidratáló kezelés - 1 óra 30 perc


Kiváló kezelés, mely nyugtatja és revitaIizálja a **** technikán alapul, mely felszabadítja a Phéohydrane kiváló hidratáló tulajdonságait. A kényeztető masszázs során mindent megteszünk kényelme érdekében. A kezelés végén bőre hidratált, táplált és vitaIitástól csillogó lesz.


Spa Prestige Body Relax Treatment
Spa Prestige relaxáló masszázskezelés - 1 óra 30 perc

A kezelés gyengéd tengeri szivacsmasszázzsal kezdődik. Fejmasszázs, a gerinc és láb hátsó oldalára helyezett iszap ellazítja a testet és a lelket. A teljes nyugalmat a hámlasztó, relaxáló és puhító tengeri Spa Peeling Masszázzsal érheti el. A feszültség teljesen megszüoik, ez egy különleges kezelés a tökéletes közérzethez.


Spa Prestige SeaTonic Firming Treatment
Spa Prestige feszesítő kezelés - 1 óra 30 perc

Arc- és testkezelés, mely feszesíti, vitalizálja, rugalmassá teszi még a leggyengébb bőrt is. A tonizáló és relaxáló mozdulatok kiegészítik egymást. A kezelés végére a feszültség utolsó nyomai is eltűnnek.


Homme Phytomer kezelések férfiak számára

Eltökélt szándékunk, hogy a férfiak minden bőrápolási szükségletének eleget tegyünk - ehhez a tenger szépítő erejét hívjuk segítségül. Az Homme Phytomer kezelések alapja, hogy a tenger jól ismert jótékony hatásait a tengeri Oxhylium élénkítő tulajdonságaival kombinálja.


Facial Detox Treatment for Men
Tisztító kezelés férfiaknak - 1 óra 15 perc


Személyre szabott spa arckezelés, melyet kifejezetten a férfiak igényeinek megfelelően fejlesztettek ki. Az önmelegedő iszappakolás után a lazító hátmasszázsnak köszönhetően a feszültség és a stressz teljesen megszűnik. Arca tökéletesen ellazul, vonásai kisimulnak, bőre tisztább és oxigénnel feltöltött lesz. Bőre tisztává és ragyogóvá válik.


Relaxing Treatment for Men
Relaxáló testmasszázs férfiaknak - 1 óra

Stressz-űző teljes testmasszázs az elfoglalt férfi számára, mely enyhíti a feszültséget és feltölti energiával a testet. A masszázsolaj és OligoForce Relaxáló Szérum fmom keveréke teljes relaxációt biztosít. A kezelés után visszanyeri frissességét és komfortérzetét.