Nem invazív Dinamikus Pulzus Kontroll (DPC)

esztétikai készülék

A SharpLightról

A SharpLight Technologies korszerű, a legfejlettebb technológiáknak megfelelő, nem invazív esztétikai és orvos-esztétikai készülékeket fejleszt. A vállalat az American Laser Clinics leányvállalata, mely a legnagyobb esztétikai lánc, több, mint egymillió kezeléssel. Az idők során összegyűlt tapasztalat révén fejlesztette ki a SharpLight a DPC (Dinamikus Pulzus Kontroll) technológiát, mely lehetővé teszi a sajátos egyedi igényeknek megfelelő pulzusbeállítást, rugalmas, biztonságos és hatékonyabb kezelési eredményeket kínálva.

 

A Formax

A Formax fejlett, korszerű esztétikai készülék orvos-esztétikai célokra. A SharpLight által kifejlesztett DPC technológiát alkalmazza, mely kivételes rugalmasságot biztosít a kezelésekhez, az alkalmazott kontakt hűtés pedig nyugtató hatású, és maximalizálja a páciens kényelemérzetét és biztonságát. A Formax professzionális bőrkezeléseket kínál az esztétikai és öregedésgátló kezelésekhez, és a következő alkalmazásokat teszi lehetővé:

Szőrtelenítés:
Nem invazív, tiszta és szinte fájdalommentes végleges szőrtelenítés bármely testrészen. A kezelések tipikusan 5-7 alkalomból állnak, 4-12 hetente.

Bőrfiatalítás:
A bőröregedés visszafordítása neocollagenosis által az arcon, nyakon, dekoltázson és kézfejen, javítva a bőr homogenizáltságát, állagát és fényét, így a megjelenés fiatalosabb és frissebb lesz. A kezelések tipikusan 4-6 alkalomból állnak, 4 hetente.

Ér- és pigmentációs problémák:
Hatékony kezelése a problémák széles körének, például: hemangioma, PWS, napfoltok, keratosis, öregségi foltok, telangectasia, melasma és rosecea. A kezelések tipikusan 3-6 alkalomból állnak, 4 hetente.

Akne:
Ideális gyógyszermentes kezelés enyhe és mérsékelt gyulladásos akne esetén. A kezelési kúra menete: 8 rövid kezelés 1 hónapon keresztül, mely révén a pattanások és papulák 60-65 %-kal csökkennek.

A DPC technológia révén a legjobb lézerekkel elérhető eredményeket kínál a készülék, melyet nemcsak orvosok használhatnak. A kezelendő probléma és az alapvető műszaki paraméterek megértése után biztonságosan és kivételes hatékonysággal alkalmazható. A kontakt hűtés, és az igen precízen kibocsátott energia miatt nem szükséges semmilyen zselé használata. A nagy pontméret használatával nagyobb felületek is gyorsan és hatékonyan kezelhetők.

A DPC rugalmas beállítási lehetőségei miatt egy kezeléssorozat minden egyed alkalmával biztosítható a maximális hatékonyság, melynek eredményeként 20-30%-kal kevesebb kezelés szükséges a végeredmény eléréséhez.

Igazi újdonság az Easymax kezelőfej, mely kifejezetten nyári használatra készült. Használatával a szőrnövekedés oly mértékben lelassul, hogy az 5-8 hétig nem nő vissza, így a szőrmentes nyaralás gyanta és borotva nélkül is garantált.

További érdekessége a kezelőfejnek, hogy garantált élettartama 1.000.000 villanás.

 

Összefoglalva:

  • DPC a hatékony és biztonságos kezelésekhez
  • Kontakt hűtés a maximális vendégkomfort és biztonság érdekében
  • Relatíve kevés számú kezelés az eredmények jelentkezéséig
  • Hatékony megoldás minden bőrtípusra
  • Költséghatékony
  • Biztonságos és üzembiztos
  • Kisméretű és hordozható
  • Szakmai, marketing és üzleti támogatás

.